NH (29/5-10)

foto: Melina Wallen

Idag så körde jag lite NH i ca 30 min, jag skulle ju igentligen köra bomm men jag glömde mina ridbyxor hemma så det blev inte det. Man allt gick bra tränade mest på att han inte skulle vara rädd för spöt.


dressyr pass

Idag så blev det ett dressyr pass i ridhuset då det regnade. Jobbade honom mycket i form och mest skritt, då han hittills har lättast att gå i form i skritten. Blev väldigt mycket volter också. När jag skulle trava lite så ville han springa iväg så fick sitta och krama hela tiden.
Tycker det blev ett bra ridpass.
Kommer inte kunna uppdatera på två dagar nu då jag åker på kryssning.
veckans schema

måndag: rida ut, klättra lite i skogen
tisdag: rida dressyr, jobba mycket i form
onsdag: Jenny har honom då jag ska åka kryssning
tordag: mammas kompis dotter har honom,fortfarande på kryssning
fredag: Jenny har honom
lördag: bomm på volten, träna på galopp ombyten
söndag: rida ut


bilder från tävlingen:

_0773_90178466.jpg">


ute ritt

Idag så blev det en ute ritt tillsammans med mamma. Blev att klättra lite i skogen, trodde Mistral skulle vara jätte tröt med det visade sig vara tvärtom.
Köpte också ett par transportskydd av en tjej i stallet, inte dem snyggaste men vi fick dem för 150 kr. :P


tävling

Kom hem från tävlingen för ett tag sen. Hade inte så tur med vädret, men det gjorde ingenting. Tävlingen var på gräs och jag trodde vi skulle halka hela tiden, men det gick bra! :)

När vi först kom fram till Runsten så var palle jätte hirrig och var helt okoncentrerad, men sen så när jag hoppade upp och började rida fram blev han lite lugnare. Han var väldigt osammarbets villig på fram ridningen och ville bara busa så det blev några bock språng. :P Men sen när vi hoppade fram så hoppade han väldigt fint, jag satt bara och höll i honom lite för mycket i början så då blev det några lite långa skutt. men sen när jag vågade släppa honom gick allt bra.

När vi kom in på banan så började vi galoppera och då så sprang han bara så jag la en volt och så försökte jag sen på hindret och då så tvekade han. Men då gjorde jag en till volt och samlade galoppen och red mot hindret och då gick det. :D Sen så hoppade han hela banan felfritt. Min dressyr tränare var och skulle också tävla och hon sa att allt så jätte bra ut.

Är jätte nöjd med allting även om det blev lite bus!

bilder kommer senare.


ute ritt


Red ut idag med några stycken, det blev en sväng till Velamsund. Allt gick jätte bra och Palle höll inte på och bocka eller någonting sånt. Det ända han gjorde var att sparka lite mot myggorna. Rid turen tog ca 1,20 minuter, och det var jätte varmt trodde jag nästan skulle svimma.


NH

bilden är inte från idag
Idag så fick Mistral stå och beta medans jag kämpade med att få bort all vinterpäls, är inte så mycket kvar nu. Sen så tränsade jag och gick ner på volten, där jag körde lite dressyr barbacka. Jobbade med att han skulle flytta sig för skänken, gick väldigt bra! :) red i ca 25 min, sen så hoppade jag av och körde lite NH övningar. Gjorde så att han skulle följa efter  mig när jag gick och svängde, gick bra. Sen så stannade jag och då skulle han också stanna och det gick också väldigt bra. Till sist så gjorde jag så han gick på en volt runt mig sen så sa jag "halt" och då så gick han in mot mig och gjorde en halt. Han är så gullig min lilla häst.


mys

Idag så fick Palle stå, då det blev ett hårt pass igår och det var jätte varmt ute. Istället för att rida stog vi och myste i solen han fick stå och beta, och jag borstade bort all lera från honom.


bilderna från hoppträningen

&giraffen
lt;img class="image" src="https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1901259/images/2010/dsc_0708_89155888.jpg" alt="" />


bloglovin

Följ min blogg med bloglovin


Hoppträning för Ulf Johansson

Idag var det hoppträning, gick ganska bra i slutet men i början ville Mistral bara springa mot hindrerna. Vi tränade på att dem skulle komma rätt in på hindrerna.
Mamma hade med sig kameran så några bilder blev det. fler bilder kommer i eftermiddag.


http://lovicious.blogg.seRSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!