startlistor

startlistorna för tävlingen jag ska delta i på lördag, har kommit. Jag startar nästan först i båda klasserna, vilket jag inte tycker om då det känns som om det går sämre då.


lektion

Har bokat in en dressyrlektion på torsdag, för Kicki. Ska bli riktigt kul, då jag inte ridit för henne på över fyra månader. Så jag får hoppas det går bra.


yes

Red dressyr barbacka i ridhuset idag. Började jobba mycket på små volter, med formen gick väldigt bra. Jobbade sedan med att öka och minska traven, så jag red som ett åtta över hela ridhuset och sen så när jag red snett igenom så ökade jag och på kort sidorna minskade jag. Gick bra Mistral lyssnade väldigt bra på han och skänkel. Galopperade sedan på en stor volt i båda varven.
Stod några hinder framme i ridhuset så jag tog några språng, barbacka. Tror det var första gången på Mistral och jag trodde det skulle vara mycket svårare än det var att hålla balansen. Blev ett litet bock språng efter första språnget men jag satt kvar, fick bara lite ont i ryggen.
Är sjukt nöjd över Mistral idag!


dressyr

red dressyr i ridhuset idag, och det gick så dåligt. Mistral lyssnade inte på hand eller skänkel, och sen så var vi typ 10 st i ridhuset. Han vägrade göra det jag bad om. Men tror detta blir bättre ifall han får komma ut, då han inte har blivit ut rider på ca 2 veckor och då blir han alltid så här. Broddade honom idag också.
mer bilder från runsten

videobilder

nu kommer äntligen bilderna från Runsten, är väldigt nöjd med dem.
Fanny Jacobson som fotat bilderna.


hoppträning

hoppning stog på schemat idag, och för Ulf. Jobbades mycket med svängar och vägar, gick väldigt bra. Och Mistarl kändes väldigt på och framåt, så det var kul. Han tog jätte fina språng och hade bjudning. Är väldigt nöjd med honom idag, var bara lite tråkigt att vi fick hoppa 30 min då Ulf kom sent.


rubrik

Ringde en igår angående Mistrals annons, och ville komma och kolla på honom till sin 9 åriga dotter. Så dem kommer nästa söndag. Vi ska även ringa en idag som har mailat, så det börjar rulla på nu.

http://www.hastnet.se/hastmarknad/sok/annons.php?aid=416008Runsten

Har varit iväg till Runsten idag, för att hoppa en 80 och 90 bana.
Mistral kändes riktigt fin på framridningen, lyssnade riktigt bra och var mjuk. På framhoppningen kändes han inte riktigt lika fin han hade ingen bjudning och sprang förbi mycket. När jag väl kom in på banan så kändes det inte heller som han hade någon bjudning fick verkligen skänkla på honom, och när jag gjorde det så sprang han bara. Så det fanns inget mellan tempo. Han sprang även förbi hindrerna ett antal gånger.
Men tror han var så här för att han var kissnödig, då han kissade det första han gjorde när vi kom ut.
Sen så på andra framhoppningen kändes han mycket bättre, han rev bara lite. Men inne på banan hoppade han hur fint som helst, han sprang inte förbi eller någonting sånt. Blev bara att han rev. Men är sjukt nöjd över den rundan.
Så det blev 12 fel på 80:n och 8 fel på 90:n.


bilder kommer senare då snälla Fanny var med och fotade.


tack

Idag var mamma och pappa jätte snälla och åkte till stallet för att mocka och gör hörpåsar, tack. Mistral fick vila idag men imorgon åker jag och Mistral till Runsten för att vara med på deras Pay & Jump, ska bli riktigt kul och jag är verkligrn taggad.
bild från förra gången


glad

Är väldigt glad just nu då jag fick veta att mamma har köpt biljetter till stockholm international horse show på söndag kväll. Ska bli riktigt kul, men det jag längtar mest till är ju shoppingen, hehe.
Tänkte också ta och berätta om dagens ridpass, det var mamma som red Mistral idag. Och barbacka fick hon rida. Hon fick rida honom då jag behövde hjälp att rida igenom honom ordentligt, så det var det hon jobbade honom med.


svar

Dem som var och provred Mistral hörde av sig idag och sa att dem inte var intresserade. Lite tråkigt då jag tycker hon red honom jätte bra.
http://www.hastnet.se/hastmarknad/sok/annons.php?aid=416008


önskelista

Jag har redan skrivit min julklapps lista, hehe. Brukar alltid göra det jätte tidigt. Som vanligt blir det väldigt mycket hästsaker men även annat så klart, men vissar bara häst sakerna eftersom det är en hästblogg.


klipp

Lite bilder på hur vi har klippt Mistral, inte så jätte bra klippt då han tyckte det var lite läskigt.

 ridpass

Red dressyr i ridhuset idag, gick hur bra som helst. Jobbade Mistral mycket på stora volter och sen så hoppade jag även på volter. Mistral kändes mjuk och fin.

Är sjukt nöjd över honom då han var så himla duktigt med formen i alla gångarter.


bilder från dagen (mobilbilder)
stövlar

Har hittat två sjukt snygga stövlar (tycker jag). Vet tyvärr inte vart jag kan hitta dem eller vad dem heter? Skulle behöva ett par nya stövlar då mina tretorn är för korta i "benen".
Tycker stövlarna kan användas både inom hoppning och dressyr.


stövlarna

vilka tycker ni var snyggast?


hjälp

Är så fruktansvärt rädd, spänd och förväntansfull för imorgon. Då det kommer komma en och provrida Mistral. Känns så fruktansvärt jobbigt. Tänk när den rätta köparen kommer och ska ta honom från mig, kommer aldrig klara det. Han är ju min lilla bebis! Han är ju den som gör mig glad, den som får mig att vilja kämpa!
Hoppas bara han kommer komma till ett bra hem!


hjälmar

vill önska mig en ny hjälm i julklapp men vet inte vad gör någon. Om den ska vara blå eller svart? Om den ska vara med ventelation eller utan? Om den ska vara i plast eller tyg?
Vad tycker ni är snyggats?det gick inte

det gick inte att ladda över bilderna från min mobil hur Mistrals klippning blev, så ritade en lite bild.

där det är svart är han rakadbrusella.blogg.seklippt

Idag klippte vi Mistral för första gången, det gick jätte bra han tyckte det var lite läskigt vid huvudet. Vi blev inte riktigt klara idag, men ska fortsätta på torsdag.
bilder kommer imorgon då min mobil dampar.


hoppträning

Hade hoppträning för Ulf idag, gick jätte bra Mistral var pigg och framåt nästan lite för pigg. Vi jobbade mycket med svängar, och det gick bra  även fast han haft lite problem med det då han gärna ramlar inåt. Det blev tillochmed ett litet bocksprång, men satt kvar.
Vi höll på i ca 35 min och var bara tre stycken så det var riktigt skönt, Mistral blev väldigt svettig efter då det är tur att vi ska klippa honom imorgon.

min hoppgruppbilder

här kommer bilderna från igår, dem blev inte alls bra då jag fotade utan blixt.


uteritt

Gick jätte bra att rida ut, Mistral var jätte duktig. Han behövde bara stanna var tionde meter för att lukta eller lyssna men annars gick det super. Var riktigt skönt att rida så tidigt.


Enskede

Ska snart åka till stallet för att rida ut på Mistral, får se hur det går då han inte har blivit ut riden på länge. Och sen så ska jag åka och kolla när min brors tjej tävlar i Enskede, ska bli kul och kameran är med.


snälla

skulle vara jätte snällt om ni kunde gå in och rösta på mig som Dagens Blogg hos:
http://kwieien.blogg.se/2010/november/valde-3-vinnare.html#comment


film

Ska senare ta och kolla på dessa filmer: 
Har någon sv er sätt dem? och vad tycker ni om dem isåfall?


hoppning

Har som sagt varit och hoppat idag, gick bra. Tränade mest på att han skulle lyssna på skänkel och hand, han har lite tendens att springa förbi hindrena så tränade på det. Blev inte så många skutt då jag har hoppträning på måndag.
dagens övning (inte speciellt komplicerad)


mot stallet

Åker till stallet nu för att hoppa Mistral, berättar senare hur det gick.


barbacka

Red dressyr barbacka i ridhuset idag, och det gick hur bra som helst. Mistral gick verkligen i en stadig form och jobbade på.
Fick veta idag att min medryttare åkte av igår pågrundav att Mistral bockade, hon har troligen sträckt någon muskel i armen så det var inte så kul att höra.


www.lovicious.blogg.sehästledig idag

(bild från förra gången på Runsten)
Min medryttare har Mistral idag så jag har hittat på annat.
Men anmälde mig till en Pay&Jump på Runsten den 20 november igår, så det kommer bli kul. Jag kommer även tävla den 4 december på Gustavsberg med Mistral.


täby klinik

Har varit på Täby klinik idag, med mammas häst. Var där då vi skulle röntga hennes knä då hon har en väldigt stor gala på det, allt gick bra och det var inget fel men hon fick tuppkamm och något annat instrutat för att minska svullnaden. SKÖNT! men nu ska hon äta metacome i 10 dagar, och stå i sjuk hage. Sen så här hon förhoppningsvis frisk.
Mistral gick en vilo dag idag, då han inte haft det på länge.

mammas hästRSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!