bildbomb

var och fotade lite i Mistrals sommarhage höromdagen, och här är resultatet. Hoppas ni gillar det.
rulle
lynley
mistral
mistral
rulle
rulle och palle


tävling

Kom hem för ett tag sen från tävlingen, är verkligen jätte nöjd! Och tur med vädret hade vi.

Hoppade både 70 och 80 klassen, och det var en jätte fin gräsbana med alternativ hinder som tex vattenmatta som vi red på.

Iallafall i 70 klassen gick det bra men det började men ett stopp på första hindret, men på andra försöket så hoppade han, och det gick jätte bra resten av banan. :)

Och i 80 klassen gick det också jätte bra här så blev det bara en rivning. Och i den här klassen valde jag att hoppa vattenmattan, gick utan problem.

Resten av banan gick också  jätte bra! :D

Så är jätte nöjd men dagen även om det blev fyra fel i båda klasserna!dressyrlektion

Red lektion i Måndags för Kicki och det gick väl sådär, Mistral höll på och små tjafsa då och då. Och visa stunder gick han skit fint! Vi jobbade med att han skulle gå i form och att jag inte skulle glappa med min ytterhand. Och det gick väl sådär. Men i slutet var han väldigt fin, så jag är jätte nöjd.


Mistral lilla sommarmage.sommar pause

Nu blir det en sommar paus. Kommer ändas uppdatera tävlingar och träningar.
HOPPAS NI ALLA FÅR EN BRA SOMMAR! :)


video

Har gjort en video med massor av bilder på mig och Mistral. Så titta gärna och kommentera.


förlåt...

Har inte blivit så uppdaterning på sistone, men har inte haft tid. Kommer antagligen inte bli så mycket heller nu över sommaren, men tvälingar och sådant kommer jag alltid skriva om. Så kan redan nu berätta att jag och Mistral ska och tävla den 27 Juni i både 70 och 80 klass, så det ska bli kul.
Fick också svar på urunprovet vi tog på Mistral i måndags, och det var troligen urinvägsinfektion han hade så nu ska han äta medicin i 10 dagar. :/ Men sen får vi hoppas att allting är bra.


tävlar!

http://lovicious.blogg.se/


RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!