tack

kolla vilket fint schabrak jag och Mistral fick i försenad julklapp av min medryttare. Riktigt snyggt tycker jag.


ridpass

har precis kommit hem från där jag har varit och ridit Mistral. Red i ridhuset, barbacka. Började med att jobba honom på en stor volt i båda varven för att försöka lös göra honom lite, tycker jag lyckades bra då han kändes fin efter. Travade sedan på fyrkanten där jag jobbade med att han skulle jobba med hela bakpartiet, och det gjorde han riktigt bra för att vara stel.
Efter passet fick han massor av morötter och knäckebröd.


GOTT NYTT ÅRändrade planer

Var mening att Palle skulle ha åkt  och besiktas i tisdag, men fick för mig på måndag kvällen att jag inte är redo ännu att sälja honom. Att jag inte hunnit göra allting jag vill, så kommer behålla honom nu ett tag till tills vi har sålt Nine. Och jag är så glad att jag nästan spricker, känns som när jag fick hem honom för första gången.
Så var i stallet idag och Alice var med och fota. Jag red lite lätt i ridhuset, mest på rakt spår i skritt och trav. Blev barbacka då han sadel inte sitter bra, och vi snart ska köpa en ny. Men han var iallafall duktig för att ha ståt i ca 3 veckor.
Efter stallet åkte jag med Alice till hennes medryttar häst Gletta.


nytt

Var och köpte ett nytt schabrak, vita benlindor och en hink till Mistral idag. Tror han kommer bli riktigt snygg i det.


paus

känner att jag har väldigt stor bloggtorka. Så jag tar en paus nu tills efter nyår. Då Mistral troligen är såld och jag har mer ideér.
Men kommentera gärna vad ni vill läsa om då!
Men jag hoppas ni alla får en god jul & gott nytt år!


besiktning

Var och besiktade Mistral idag, han var jätte duktig. Tyvärr gick han inte igenom då han hade 1 grad hälta på enna frambenet. Så nu ska vi promenera med honom i 18 dagar och sen åka och besikta igen.


dressyrlektion

Red dressyrlektion för Kicki idag, vi jobbade mycket på volter för att få Mistral lösgjord. Han har verkligen varit stel som en pinne nu ett tag, men tror det är mycket bättre nu. Vi höll på i bara 40 min sen var han trött, och jag också. Men är jätte nöjd över honom, han gick jätte fint på slutet.
mistral


lektion

Ska snart åka iväg till stallet för att rida dressyrlektion för Kicki. Ska bli riktig kul, men får se hur mycket ork jag har i kroppen efter ett fyspass på idrotten i skolan.


sista hoppträningen

Var sista hoppträningen idag, med Mistral. Kändes väldigt konstigt att vi inte ska hoppa tillsammans längre på måndagar.
Men på träningen tränade vi mest på svängar. Mistral var väldigt pigg och ville springa mycket och fort, så det blev en del halv snygga språng. Han kändes lite trött så tror han gick på fart då istället. Är nöjd över honom även fast det inte såg perfekt ut!
Imorgon blir det dressyrträning för Kicki, ska bli riktigt kul. Hoppas att han är lite piggare.besiktning

På fredag åker vi och besiktar Mistral, och om han går igenom åker han direkt till Evlinge.
mistral


tävling

Har varit och tävlat på Gustavsberg idag. Är super nöjd över Mistral, även fast vi inte kom hem med en rosett! Tycker inte det alltid är det viktigaste, utan att man har kul och det hade vi. Höll bara på att frysa ihjäl, då det inte var speciellt varmt ute.
filmer från tävlingen, som min snälla medryttare filmade


stor

Tycker själv det har blivit väldigt stor skillnad på Mistral sen jag fick honom, för 1.5 år sen.
förr


nu


förr


nu


skillnad eller vad tycker ni?


stå

Mistral fick vila idag, men var såklart där och mockade m.m. Klippte även han under hackan, luggen och benen. Så nu är han extra fin inför tävlingen imorgon.


prao

När jag var på BW idag frågade jag dem ifall de tog emot praoelver, dem skulle höra av sig ifall dem gjorde det. Skulle vara kul att praoa där men helst vill jag prao på millitär stallet.


ny

Köpte en ny nummer bricka till Mistral idag. Köpte den på BW ridsport för 29 kr.


barbacka

Red dressyr i ridhuset idag, barbacka. Jobbade mycket med öka och minska idag igen, gick bra. Började med att göra halt vid varje bokstav, sen gick jag över till att göra halt vid varannan och volt vid varannan, gick väldigt bra. Red sedan på en "åtta" där jag öka när jag red snett igenom och minskade på kortsidorna.
övningen
http://brusella.blogg.seRSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!